No SSO cookie

Noii “Cei 3 mari”: GM, VW si Hyundai

voteaza
(0/ 0)
Noii “Cei 3 mari”: GM, VW si Hyundai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bob Lutz spune General Motors, Volkswagen si Hyundai sunt noii „Cei 3 mari”

 
 

La mai putin de o luna de cand a revenit  la General Motors in calitate de consultant, Bob Lutz a acordat un interviu unei reviste germane.

Lutz a fost interogat cu privire la o varietate de subiecte,  in principal concentrate pe Opel si relatia sa cu General Motors, dar el a fost, de asemenea, intrebat si despre viitorul industriei auto. Una dintre intrebari se refera la cei mai importanti producatori auto. Potrivit lui Bob Lutz, noii „cei trei mari”  in industria de automobile sunt General Motors, Grupul Volkswagen si  Grupul Hyundai. Si despre Toyota si celalalt producator japonez  Honda? Potrivit lui Lutz, acestia au pierdut locul pe podium.

Bob Lutz: "Cu putin timp in urma, multi experti se gandeau ca in topul producatorilor auto stau General Motors, Toyota si Honda. Dar acest lucru s-a schimbat. Acum, cei trei mari producatori sunt GM, Volkswagen si Hyundai. Toyota este in declin. Ei si-au pierdut imaginea in calitate, masinile lor nu sunt tocmai frumoase, iar dinamica masinilor este sub nivelul celor mai bune autoturisme europene si americane. GM, pe de alta parte, si-a imbunatatit partea de inginerie, de salarizare si de asistenta medicala dupa faliment. In ceea ce priveste platforma, GM a fost intotdeauna absolut competitiv. Crede-ma: GM va da cu Volkswagen si Hyundai o lupta dura".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2207 :: 22.04MB