No SSO cookie

Noi informatii cu privire la viitorul Lamborghini LP700-4

voteaza
(0/ 0)
Noi informatii cu privire la viitorul Lamborghini LP700-4
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile informatii cu privire la viitorul model LP700-4 confirma faptul ca acesta va inlocui actualul Murcielago. Numele este deocamdata un mister, este posibil ca noul supercar sa poarte numele de Jota.

 
 
Noul Lamborghini LP700-4 va continua traditia usilor cu deschidere verticala. Acesta a fost surprins in timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring si in diferite orase europene. Acest lucru indica faptul ca Lamborghini se apropie de introducerea in productie. Noul model va debuta cel mai probabil anul viitor la Geneva.

In ceea ce priveste propulsorul, acesta pare a fi un V12 de 6.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 700 CP si un cuplu de 680 Nm la 5.500 rpm. Turometrul va fi limitat la 8.250 rpm. Transmisia va fi una automata cu sapte rapoarte, iar tractiunea va fi una integrala.

Primele informatii indica o accelerare de la 0-100 km/h in doar 2.9 secunde si o viteza maxima de 350 km/h. Noul model va folosi un sasiu din fibra de carbon si suspensie asemanatoare cu cea folosita in Formula 1. Lamborghini a declarat ca noul model va fi cu 70% mai rigid decat actualul Murcielago si va fi cu 200 kg mai usor.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1591 :: 17.78MB