No SSO cookie

Noi imagini cu modelul Fiat Freemont

voteaza
(0/ 0)
Noi imagini cu modelul Fiat Freemont
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat a lansat o noua serie de imagini cu noul MPV Freemont. Freemont este primul model rezultat din parteneriatul dintre Chrysler si Fiat. Noul MPV de familie va fi produs la fabrica Toluca din Mexic si va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Noul Fiat Freemont are la baza modelul Dodge Journey facelift, model prezentat in noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles. Noul MPV Fiat pastreaza in mare design-ul fratelui american, dar primeste in plus o noua bara frontala, o noua grila si stopuri LED.

Fiat a declarat ca suspensia a fost modificata pentru a fi oferi mai mult confort, pentru a fi pe placul clientilor europeni. Noul Freemont va fi disponibil intial cu un propulsor diesel Multijet de 2.0 litri cu doua versiuni de putere, 138 si 168 cai putere. Transmisia folosita este una manuala.

In viitor, Fiat va oferi si doua versiuni cu tractiune integrala care va fi disponibila cu propulsorul de 168 CP sau noul V6 Pentastar de 3.6 litri si 272 CP. Ambele modele vor fi disponibile cu transmisie automata.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5498 :: 22.16MB