No SSO cookie

Nissan prezinta viitorul modelelor sport

voteaza
(0/ 0)
Nissan prezinta viitorul modelelor sport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a oferit primele informatii cu privire la noua gama de modele sportive. Surse din interiorul companiei au declarat ca in viitor ar putea realiza modele sportive 100% electrice.

 
 
Nissan a declarat ca modele precum Nissan GT-R si Nissan 370Z vor reprezenta mereu inima companiei. Japonezii doresc sa diversifice gama de modele sportive pentru a tine pasul cu competitorii. Nissan ar putea realiza in viitorul apropiat modele sportive care sa functioneze doar pe energie electrica.

Producatorul japonez ar putea confirma pana la sfarsitul anului curent un nou Nissan GT-R de 530 CP. Problema modelelor sportive este consumul si emisiile de CO2. Incepand cu anul viitor se vor introduce normele Euro 5, astfel ca toate modelele viitoare vor trebui sa se conformeze. Nissan a declarat ca viitoarele modele vor pastra caracterul sportiv, dar fara a neglija consumul si emisiile de CO2.

Surse din interiorul companiei au declarat ca Nissan doreste sa se foloseasca de acest trend al masinilor electrice. Datorita evolutiei tehnologiei, o masina sportiva electrice se apropie din ce in ce mai mult de realitate.

Concurentii de la Toyota deja lucreaza la dezvoltarea unor modele sportive accesibile. Primul va fi modelul FR-S, model care va fi realizat impreuna cu Subaru. Cel de-al doilea model va fi putin mai mic decat cel amintit anterior, acesta va fi un coupe ieftin adresat tinerilor.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1716 :: 22.11MB