No SSO cookie

Nissan lanseaza modelul Sunny, in China

voteaza
(0/ 0)
Nissan lanseaza modelul Sunny, in China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sunny este cel mai nou sedan Nissan, cu adresare mondiala, si a fost lansat oficial in China.

 
 
Nissan a dezvelit, in premiera mondiala, modelul Sunny, in Guangzhou, China. Acesta este cel mai nou sedan compact cu destinatia "masina de familie".

In China, modelul va purta numele de Sunny, si va fi fabricat de un joint-venture efectuat intre Nissan si Dongfeng Motor Company. Pe alte piete ale lumii, Sunny va avea alte denumiri. Itweratiile precedete au purtat nume care au variat intre Almera, Sentra, Laurel, Pulsar si Tsuru, purtand sigle, si ele diferite, apartinand Datsun, Renault, si chiar Samsung.


Oricum ar fi denumit, Sunny este proiectat sa fie un lider in economia de carburant, in clasa din care face parte. Este echipat cu un motor de 1.5 litri, cuplat la o transmisie continuu-variabila. Suspensia fata este de tip McPherson, iar cea spate foloseste barele de torsiune.
Publicul-tinta este alcatuit din familisti, trecuti de 30 de ani, sau cel putin acesta este profilul clientului chinez pe care Nissan il are in vedere.


Corvin (Cristian Szilvassy)


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3073 :: 22.12MB