No SSO cookie

Nigel Mansell a inaugurat primul show-room Lotus din Romania

voteaza
(0/ 0)
Nigel Mansell a inaugurat primul show-room Lotus din Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Astazi a avut loc deschiderea oficiala a primului show-room monomarca Lotus din Romania. Nigel Mansell si Martin Donelly au fost pilotii care au taiat panglica, alaturi de Ion Bazac, presedintele Forza Rosso si Guillaume Chabin, directorul de vanzari la nivel mondial, Lotus Cars Ltd.

 
 
Prin parteneriatul cu Lotus Cars Ltd., Forza Rosso isi propune sa creasca vizibilitatea si notorietatea brandului britanic in aceasta parte a Europei. Compania va veni in intampinarea clientilor cu cele mai noi modele Lotus, cu service si after-sales in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. In aceste tari, Forza Rosso a fost desemnat reprezentant exclusiv.


Pana la urmatoarele lansari, cele mai recente modele, Lotus Elise, Lotus Evora si Lotus Exige, ,toate lansate anul trecut la Salonul Auto de la Paris, pot fi achizitionate direct din noul show-room Forza Rosso, situat in Otopeni, la Airport Plaza.


Istoria Lotus este puternic legata de traditia si succesul sau in Formula 1, in anii '60, '70 si '80, alaturi de campioni precum Jim Clark, Graham Hill, Jochen Rindt, Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Ayrton Senna, Nelson Piquet, Nigel Mansell sau Mika Hakkinen.


Tocmai de aceea, simbolica panglica inaugurala a fost taiata de Nigel Mansell, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o legenda vie a motorsportului, alaturi de Martin Donnelly, un alt fost pilot, retras si el din activitate. Insa ambii fosti piloti au ramas cu sufletul alaturi de compania britanica, Lotus. De cealalta parte a panglici au stat fostul ministru Ion Bazac, presedintele Forza Rosso si Guillaume Chabin, directorul de vanzari la nivel mondial, Lotus Cars Ltd.



Masini.ro va prezinta o galerie foto de la eveniment, iar pentru iubitorii masinilor, in special cei care iubesc motorsportul si au ceva in comun cu Nigel Mansell, intre ultimele fotografii veti observa doua, in care multiplul campion de Formula 1, da autografe.
Masini.ro va pregateste o surpriza: Nigel Mansell ne-a dat autografe pe tricouri si sepci branduite Masini.ro, care vor fi scoase la bataie sub forma unor concursuri, la care veti fi invitati sa participati.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
8.1782 :: 22.24MB