No SSO cookie

Muzeul Mazda de la Hiroshima disponibil online

voteaza
(5/ 1)
Muzeul Mazda de la Hiroshima disponibil online
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Mazda Motor Corporation a introdus un nou serviciu pentru Muzeul Mazda din Hiroshima, Japonia

 
 

Acum aveti ocazia sa faceti un tur virtual al principalelor zone de expoziţie prin intermediul Google Maps Street View*.

Această modalitate nouă şi neconvenţională permite vizitatorilor să experimenteze spiritul Mazda, precum şi tehnologiile inovatoare şi moştenirea brandului. Cea mai simplă modalitate de a vizita vitual Muzeul Mazda este prin accesarea site-ului internaţional Mazda www.mazda.com/mazdaspirit/museum/. Prin accesarea unui anumit link din Google Street View, vizitatorii pot face turul a cinci zone din Ghidul Muzeului - zona de intrare, zonele de istorie şi viitor, precum şi expoziţiile tehnologiilor şi ale motorului rotativ. Vizitatorii sunt conduşi în muzeu pentru o experienţă apropiată de realitate având posibilitatea de a se întoarce în orice direcţie şi să se apropie la câţiva paşi de exponate.

Expoziţia din zona istorică permite vizitatorilor să admire legendarele modele Mazda ca Mazda Cosmo Sport (110S) din anii 60, versiunile RX-7 din anii 70 şi 80 şi roadsterul original MX-5, devenit cel mai popular model sport cu două locuri din lume.

În cadrul expoziţiei tehonolgice, Mazda expune noua abordare a tehnologiilor SKYACTIV, aflate în prezent sub capota noii generaţii de modele Mazda multi-premiate, Mazda6 şi Mazda CX-5. (Link direct: http://goo.gl/maps/oYrbd)

„O vizită a Muzeului Mazda este necesară pentru orice pasionat de maşini”, a declarat  Wojciech Halarewicz, Vicepreşedinte Comunicare, Mazda Motor Europe. „Pentru cei interesaţi de modelele Mazda, noua experienţă print Street View face posibilă o vizită fără o deplasare la sediul din Japonia. Odată intraţi vor cunoaşte spiritul Mazda într-un mod real şi intim.”

Muzeul Mazda se află lângă sediul central din Hiroshima şi a fost deschis pentru prima dată în mai, 1994. După un proiect de renovare în 2005 ce a îmbunătăţit spaţiul muzeului, muzeul oferă şase noi spaţii diferite de expunere şi un magazin cu suveniruri Mazda.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2205 :: 17.78MB