No SSO cookie

Mazda CX-5 - Noutati in 2013

voteaza
(0/ 0)
Mazda CX-5 - Noutati in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În spiritul demersului permanent pentru dezvoltare, Mazda continuă să crească atractivitatea CX-5 cu o serie de noi elemente.

 
 

Aceste elemente vor aduce imbunatatiri la nivelul manevrabilităţii, design-ului şi funcţionalităţii. Mazda adaugă SUV-ului compact echipat cu transmisia automată SKYACTIV-Drive funcţia suplimentară kickdown. Kickdown ajută şoferul să obtina accelerări superioare atunci când sunt necesare.

Propulsoarele CX-5 sunt acum mai elastice graţie îmbunătăţirii modulului de control al motorului. Turometrul a fost adaptat în consecinţă, zona roşie fiind mutată mai sus*.

Au fost aduse îmbunătăţiri şi interiorului CX-5, permiţând şoferului să se concentreze pe manevrarea autovehiculului. Începând cu nivelul de echipare Challenge, funcţionalitatea sistemului Bluetooth este îmbunăţită prin introducerea comenzilor prin voce pentru gestionarea melodiilor şi display-ului, dar şi capacitatea de afişare a e-mailurilor şi a SMS-urilor prin conectarea smartphone-ului. Noile ornamentele cromate pentru ecranul color tactil optimizează modul de folosire, fiind mai uşor de localizat. Pentru a îmbunătăţi durabilitatea, în cazul modelelor cu tapiţerie textilă, elementele de suport pentru mâini de pe portiere sunt acoperite cu materiale noi din vinil.

Roşul Soul, poate una dintre nuanţele de roşu cele mai emoţionale din lume, introdusă pe noua Mazda6, este disponibilă şi pe CX-5. Aceasta a fost obţinută folosindu-se un proces unic. Prin combinarea a două straturi de bază diferite, Mazda a dezvoltat un roşu profund, intens care pare că radiază din interior la lumină, în contrast cu aspectul întunecat, în umbră. Astfel, Roşul Soul subliniază liniile dinamice ale SUV-ului. În plus, alte trei noi culori vor fi disponibile: Albastru Stormy, Gri Meteor şi Negru Jet.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4274 :: 22.18MB