No SSO cookie

MPH Prestige & Performance Show, o lectie de invatat!

voteaza
(0/ 0)
MPH Prestige & Performance Show, o lectie de invatat!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MPH Prestige and Performance Show a organizat un sondaj online unde cei care au participat au putut vota celebritatea favorita, care sa conduca supercarul favorit. Prezenta echipei Top Gear este automat inclusa!

 
 
Numai cand rostesti denumirea evenimentului, MPH Prestige & Performance Show, fara sa parcurgi lista celor care vor lua parte, te inclini cu respect. Daca iei in calcul si sondajul la care au participat cateva mii de voluntari, care s-au straduit sa ofere cea mai buna combinatie vedeta/supercar, si te gandesti ca totul este posibil si live, trebuie sa gandesti ca acest show, sau eveniment automobilistic, este o lectie de invatat pentru cei care se ocupa de show-biz.

Sondajul cu pricina da posibilitatea alegerii celebritatii favorite, care sa conduca masina preferata, de catre cei intervievati.

Astfel, daca vorbim despre prezentele feminine, notabile, ai avea de ales intre: cantaretele Katy Perry, Cheryl Cole, actrita si moderatoarea britanica Holly Willoughby, actrita Jennifer Aniston, sau inconfundabila Halle Berry.
Divele de mai sus trebuie combinate sa conduca cateva supercaruri:  Lamborghini Gallardo, Spyker C8 Aileron, Bugatti Veyron, McLaren MP4 12C or Pagani Zonda Cinque


Nici oferta masculina nu ese deloc de neglijat: starul din Twilight, Robert Pattison, Jason Statham, Brad Pitt, David Beckham, sau George Clooney.
Baietii au la dispozitie urmatoarele "mijloace de transport", unde va pot fi copiloti: Ferrari 458, Aston Martin One-77, Lamborghini Gallardo, Alfa 8C Competizione sau Bugatti Veyron.


Asadar, nu numai ca poti avea sansa sa incerci dream-car-ul favorit, dar poti sa ai si unul dintre soferii, sau soferitele mai sus mentionate. Pai nu este acesta un show de vis?!


Corvin (Cristan Szilvassy)


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3559 :: 15.12MB