No SSO cookie

MOL România si-a deschis ce-a de-a 49-a benzinarie

voteaza
(0/ 0)
MOL România si-a deschis ce-a de-a 49-a benzinarie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania MOL România a inaugurat, joi, ce-a de-a 49-a benzinărie pe piaţa internă, locaţia aleasă fiind municipiul Cluj-Napoca, unde firma mai deţine o unitate, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]“Cererea de carburanţi este atât de ridicată, încât pur şi simplu a trebuit să deschidem o a doua benzinărie pentru a putea face faţă cererilor conducătorilor auto care preferă standarde oferite de compania noastră”, a declarat directorul executiv MOL Romania, Aliz Kosza. Noua benzinărie oferă cinci tipuri de carburanţi, Euro Super Plus 98 (cifra octanică 98, fără plumb), Forte 95 fără plumb (cifra octanică 95, fără plumb), Premium Forte 95 (benzină cu cifra octanică 95, pentru masini care folosesc benzină cu plumb), Tempo Plus Euro Diesel (motorină cu conţinut redus de sulf, pentru motoare Euro 3) şi Diesel Forte. În noua incintă se acceptă carduri VISA, MASTERCARD/EUROCARD şi MAESTRO, precum şi cardurile MOL pentru carburanţi şi servicii. În plus sunt valabile şi bonurile valorice pentru carburanti MOL. Alături de serviciile plătite, clienţii beneficiază şi de servicii gratuite, precum aer comprimat pentru roţi, spălator de mâini, ştergerea parbrizului, măsurarea acidului din baterie şi a nivelului de antigel. Staţia MOL este dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care respectă normele ecologice. Rezervoarele sunt protejate cu pereţi dubli, pentru a preveni scurgerile de carburanţilor în pamânt şi în pânza freatică. Mai mult, benzinăria dispune de un sistem special conceput care nu permite eliberarea vaporilor de benzină în atmosferă. MOL Romania, companie înfiinţată în 1995, a investit, până în prezent, 89 de milioane de dolari, fiind cel mai mare investitor străin din judeţul Cluj.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1621 :: 22.09MB