No SSO cookie

Mini va alege intre Moke si Canyon Coupe pentru un nou model

voteaza
(0/ 0)
Mini va alege intre Moke si Canyon Coupe pentru un nou model
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Designerii Mini au plecat de la conceptul Beachcomber pentru a desena un nou model al companiei britanice detinute de BMW. Iata cele doua propuneri Mini!

 
 
BMW lucreaza la o versiune de serie a conceptului Mini Beachcomber, dezvaluit in luna decembrie a anului trecut. Studiourile de design Mini din Munchen au realizat deja doua versiuni de serie a conceptului Beachcomber, conform informatiilor din cadrul companiei, transmise de Autocar.


Una dintre ele este aproape de linia conceptului si este cunoscuta cu numele de Moke, iar a doua reprezinta o versiune mai mica, cu trei usi, a lui Beachcomber si este denumita Canyon Coupe. Moke este conceput pe platforma lui Mini Countryman, o platforma modificata astfel incat sa nu prezinte stalpul B. In aceste conditii, Moke va putea beneficia de usi spate cu balamale prinse in partea posterioara si o gara la sol ridicata, asemenea conceptului Beachcomber. Geamurile fara rame si hayonul de hatchback vor fi gandite in asa fel incat sa dea ideea de spatiu.


Rivalul lui Moke, Canyon Coupe, inspirat dintr-o creatie a centrului de design BMW din California, reprezinta ceea ce se poate numi o masina de plaja. Versiunea de serie ar urma sa fie construita pe o platforma restransa a lui Countryman, urmand sa beneficieze de trei usi, patru locuri,o garda la sol ridicata si sistemul de tractiune integrala All4. O decizie privind care dintre aceste doua propuneri va vedea lumina zilei va fi luata la inceputul anului viitor.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1610 :: 22.11MB