No SSO cookie

Mini prezinta un nou concept in 23 septembrie

voteaza
(0/ 0)
Mini prezinta un nou concept in 23 septembrie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mini a anuntat ca va prezenta la Londra, in data de 23 septembrie, un nou concept. Cel mai probabil va fi o versiune a modelului Countryman.

 
 

Mini va dezvalui in data de 23 septembrie un nou concept la Londra. Cu aceasta ocazie, Mini organizeaza pe pagina sa de Facebook un concurs prin care castigatorii urmeaza sa primeasca invitatie la prezentarea oficiala.

Concursul este adresat doar rezidentilor din Marea Britanie. Mini nu a dat detalii despre noul concept, limitamndu-se sa prezinte doar o imagine teaser in cae viitorul prototip este imbracat intr-o husa. Se banuieste, din formele care se intrevad prin husa protectoare, ca va fi vorba despre o versiune a modelului Countryman, ceea ce exclude ideea unei versiuni copue a lui Mini crossover.


Cel mai probabil, noul concept Mini va fi prezent in standul britanicilor de la Salonul Auto de la Paris.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2023 :: 22.08MB