No SSO cookie

MINI lanseaza editia speciala London 2012

voteaza
(0/ 0)
MINI lanseaza editia speciala London 2012
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jocurile Olimpice de la Londra sunt o buna ocazie pentru ca MINI sa mai scoata o editie speciala.

 
 

Cum Jocurile Olimpice din 2012 au loc la Londra, adica in tara d eorigine a popularului MINI, firma britanica cu proprietari germani s-a grabit sa scoata o editie limitata, demnumita Mini London 2012 Edition.

Lansarea noii editii s-a facut intr-un mod special si unic. Trei unitati ale editiei limitate provenita din legendarul MINI Cooper au fost parcate una langa cealalta, moment in care s-a cerut ajutorul campionului britanic la saritura in lungime, J.J. Jegede. Evidet, acesta a sarit peste ele.


MINI Cooper London Edition 2012 este oferit in trei variante coloristice: Chili Red, White Silver si Lightning Blue si pot fi comandate in oricare dintre variantele deechipare: D, S, sau SD.
Oricare dintre ele l-ati alege, veti primi jante de 17 inci de culoare gri, interior in rosu-alb-albastru, alaturi de cateva imbunatatiri ale interiorului, cum ar fi scaune sport imbracate in piele si elemente ornamentale realizate din crom.
Cel mai remarcabil element nou aparut la interior este, fara indoiala, o reproducere a liniei imaginare a orizontului londonez, realizata pe un fundal negru special si amplasata in zona torpedoului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

micute, dar arata bine, mie imi plac

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6567 :: 17.8MB