No SSO cookie

MINI Countryman trece testele pentru WRC

voteaza
(0/ 0)
MINI Countryman trece testele pentru WRC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI Countryman a trecut cu succes de prima etapa a testelor necesare pregatirii masinii pentru Campionatul Mondial de Raliuri (WRC)

 
 
Dupa cum se stie, MINI doreste sa revina in WRC, (World Rally Car Championships), cu modelul crossover Countryman, pentru a redobandi gloria obtinuta de predecesorul sau in anii '60. MINI a dat publicitatii prima fotografie oficiala, care releva existenta testelor avansate in care se afla Countryman WRC, alaturi de partenerul oficial Prodrive, intr-o sesiune desfasurata in tinutul rural englezesc, Warwickshire


Prototipul pentru WRC, derivat din Countryman, care inca poarta semnatura psihedelica a camuflajului, si un kit de caroserie temporar, a trecut cu succes de prima sesiune de teste, atat pe pista, cat si pe circuitul cu aderenta scazuta, de la baza Prodrive. Adevaratul test va fi insa, cand masina va fi trimisa in Portugalia, pentru o saptamana de teste care se vor desfasura pe teren pietros. Aceasta faza, cruciala, poate implini, sau distruge, dorinta celor de la MINI. Masina ori va trece de teste, ori va fi distrusa.


Directorul tehnic al celor de la Prodrive, nu doreste sa-si asume niciun risc: "La fel ca in cazul oricarei masini in totalitate noi, este vital sa te asiguri ca toate sistemele sunt functionale, la parametrii la care au fost gandite, inaintea imbarcarii pentru testele pe macadam, care vor dura o saptamana."


MINI si Prodrive sunt in faza de lucru final a look-ului masinii, unde vor pune un accent special pentru obtinerea celei mai bune aerodinamicitati in raport cu garda la sol a masinii de raliuri, care va avea un  bodykit special pentru WRC.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1983 :: 22.11MB