No SSO cookie

Mercedes va reinventa interiorul viitoarelor modele

voteaza
(0/ 0)
Mercedes va reinventa interiorul viitoarelor modele
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes Benz a declarat ca noul S Klasse va reinventa modul in care este privit interiorul unei masini. Noul model va fi disponibil incepand cu 2013.

 
 
Noua limuzina de lux va avea un interior complet diferit fata de modelul actual. Acesta va incorpora designul conceptului F800 prezentat in primavara la Geneva.  Noul S Klasse va avea un design interior mai aerisit si mai simplu, Mercedes renuntand la multitudinea de butoane si la materialul fals. Interiorul va fi dominat de lemn de inalta calitate si aluminiu.

Jurgen Hirsch, concept managerul Mercedes, a declarat ca noul S Klasse va imprumuta o multitudine de elemente de la conceptul F800, acesta avand un impact major pe toate viitoarele modele Mercedes. Pentru a simplifica controlul diferitelor dotari, Mercedes va folosi o consola touchscreen asemanatoare cu iPhone-ul.

Mercedes va introduce o serie de dotari noi, dintre acestea trebuie sa mentionam noul sistem video format din doua camere montate in oglinzile laterale, acestea vor monitoriza traficul oferind un raspuns mai prompt al masinii in caz de accident sau pietoni. Germanii vor introduce de asemenea si sistemul Magic Ride Control, acesta va creste confortul si va reduce miscarile caroseriei cu 50%.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2223 :: 22.11MB