No SSO cookie

Mercedes pregateste un hatchback de 320 CP

voteaza
(0/ 0)
Mercedes pregateste un hatchback de 320 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a declarat ca doreste sa lanseze un hatchback sportiv pe baza noului A Klasse. Noul model va fi dezvoltat de catre cei de la AMG si va debuta anul 2012. Acesta va fi dotat cu un propulsor supraalimentat si tractiune integrala.

 
 
Noul Mercedes A Klasse AMG va avea ca si competitori directi modele precum Volkswagen Golf R, BMW Seria 1 si Audi RS3. Noul A Klasse va fi realizat pe baza platformei MFA (Modularen Frontantriebs-Architektur) si va avea un design inspirat de conceptul F800 Style.

Surse din interiorul companiei au indicat faptul ca Mercedes va lansa anul viitor la Salonul Auto de la Shanghai un concept care va prefigura noul A Klasse sportiv. Noul model va primi un pachet aerodinamic caracteristic modelelor AMG si ar putea purta numele de A25 AMG. Acesta va fi
destinat tinerilor care doresc o masina compacta sportiva, dar cu un aer premium caracteristic modelelor Mercedes.

In ceea ce priveste propulsorul, se pare ca noul A25 AMG va fi dotat cu un propulsor bi-turbo de 2.0 litri. Surse din interiorul companiei au declarat ca puterea dezvoltata de noul propulsor va fi de aproximativ 320 CP. Noul model va primi de asemenea si un sistem de tractiune integrala si o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1689 :: 17.78MB