No SSO cookie

Mercedes este partenerul TIFF 2010

voteaza
(0/ 0)
Mercedes este partenerul TIFF 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Festivalul International de Film Transilvania, evenimentul numarul unu din filmul romanesc, are un partener de gala: Mercedes.

 
 

Mercedes-Benz porneste pentru a treia oara, consecutiv, in cautarea excelentei la TIFF 2010, Festivalul International de Film Transilvania. Mai mult, acum, ii provoaca pe toti cei aflati in Cluj in timpul festivalului sa-si manifeste complicitatea cu cea de a 7-a arta si sa suprinda spiritul TIFF 2010 in fotografie.


Toti cei care vor raspunde provocarii pot participa la concursul de fotografie organizat de Mercedes-Benz, in perioada 28 mai - 12 iunie 2010 si anuntat la adresa www.mercedes-benz.ro.

Cele mai bune fotografii vor fi selectate si publicate in editia de Romania a Mercedesmagazine. Juriul care va realiza selectia este compus din Sorin Nainer - fotograf profesionist, Marc Bortun - Senior Designer & Creative Partner RUSU+BORTUN BRAND GROWERS™  Oltin Dogaru - fotograf profesionist si Gabriel Craciun - Corporate PR/Communications, Mercedes-Benz Romania.

In 2010, autovehicule care apartin noii Clase E Mercedes-Benz, alaturi de Mercedes-Benz Viano vor sta in totalitate la dispozitia invitatilor TIFF, printre care se numara si membrii juriului: Monica Barladeanu, Martin Blaney, Christine Dollhofer si Geoffrey Gilmore.
 

De asemenea, si in acest an, Mercedes-Benz va recunoaste si premia excelenta in cadrul festivalului, acordand Premiul de Excelenta TIFF 2010 maestrului Liviu Ciulei, personalitate marcanta a filmului si teatrului romanesc. Acesta va fi omagiat prin acordarea Premiului de Excelenta si prezenta a trei dintre filmele sale in sectiunea traditionala a festivalului, 3X3.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2597 :: 22.11MB