No SSO cookie

Noile modele Mercedes-Benz, GLA şi Clasa C, au fost staruri în cadrul evenimentului “Roadshow Star Experience”

voteaza
(0/ 0)
Noile modele Mercedes-Benz, GLA şi Clasa C, au fost staruri în cadrul evenimentului “Roadshow Star Experience”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un eveniment interactiv unic, conceput special de Mercedes-Benz, Roadshow-ul Star Experience oferă clienţilor şi potenţialilor clienţi oportunitatea de a testa  caracteristicile de neegalat ale celor mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz.

 
 

Ca toate evenimentele din seria Mercedes-Benz Driving Events, Roadshow Star Experience inspiră fascinaţie, adrenalină şi tehnologie de vârf.

”Roadshow Star Experience” este un eveniment profesionist organizat în fiecare an de Mercedes-Benz România, împreună cu Mercedes-Benz Driving Events din Germania. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului de la Bucureşti, Mercedes-Benz România a oferit invitaţilor un program complex, în cadrul căruia au avut parte de sesiuni speciale de test-drive şi prezentări interactive susţinute de traineri profesionişti de la Mercedes-Benz Driving Events.

Alături de lansările anului – GLA şi noua Clasă C - au fost prezente în cadrul Roadshow-ului şi alte modele performante, puse la dispoziţia vizitatorilor, pentru a fi testate, sub coordonarea echipei de instructori profesionişti din Germania . Printre acestea, se numără modelele sport SL, SLK, E Coupé, E Cabrio, precum şi modelele AMG şi noua Clasă V.

Pe parcursul programului interactiv de trei ore, participanţii la Roadshow au beneficiat de prezentări ale noutăţilor tehnologice şi ale sistemelor de siguranţă Mercedes-Benz Intelligent Drive pentru modelele GLA si Clasa C, dar şi de probe dinamice şi demonstraţii pentru testarea sistemelor de asistenţă (Sistem de franare Pre-Safe cu protecţie activă pentru pietoni, Pre-Safe Plus cu avertizare la un iminent impact din spate, Asistent pentru afişarea limitelor de viteză, Asistent activ la parcare, cameră cu vedere 360 grade) şi demonstraţii de agilitate (precum suspensia Direct Control, suplimentarea confortului şi a flexibilităţii prin AIRMATIC, schimbarea rapidă a vitezei cu ajutorul cutiei de viteze 7G-Tronic Plus sau a cutiei de viteze 7G-DCT cu dublu ambreiaj şi altele).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2463 :: 22.13MB