No SSO cookie

Mercedes-Benz SLS AMG by FAB Design

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz SLS AMG by FAB Design
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul elvetian FAB Design a ridicat cortina de pe noua sa creatie, o propunere pentru iubitorii modelului Mercedes-Benz SLS AMG "Gullwing".

 
 
Tunerul elvetian FAB Design a ridicat cortina de pe noua sa creatie, o propunere pentru iubitorii modelului Mercedes-Benz SLS AMG "Gullwing".


Desi firma elvetiana nu a dat inca publicitatii toate detaliile legate de proiectul respectiv, putem sa va informam ca acesta a reusit sa mai stoarca exact 40 CP de sub capota V8-ului, ajungand la un total acumulat de 611 CP.Acestia se regasesc si in acceleratia bolidului, care are acum un sprint cu 0,1 secunde mai bun decat modelul original. Astfel, 0-100 km/h se realizeaza in numai 3,7 secunde.


FAB Design a prelucrat si aspectul Mercedes-ului. Acesta a primit un spoiler fata redesenat, o grila fata complet modificata, praguri laterale, un plafon modificat, spoilerul spate redesenat, din care isi fac aparitia patru guri de esapment, si un eleron spate, fix. Suma schimbarilor este incheiata de jantele de 20 inci si suspensia coborata.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1838 :: 17.78MB