No SSO cookie

Imagini spion cu noul Mercedes-Benz AMG GT

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu noul Mercedes-Benz AMG GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Informaţii şi imagini spion despre noul Mercedes-Benz AMG GT

 
 

UPDATE:

Video cu noul AMG GT

AMG GT pe Nürburgring

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cu doar două luni înainte de debutul programat în septembrie, Mercedes-Benz a început testele pentru modelul AMG GT Coupe. Fotografiile recente apărute în presa internaţională arată modelul care va rivaliza cu Porsche 911, camuflat în timpul unor teste pe un drum virajat de munte.

Mai multe asemenea modele au fost văzute în week-end-ul trecut pe Pikes Peak, cel mai probabil cei de la Mercedes-Benz lucrând la ultimele retuşuri înainte de lansare.

Informaţiile cu privile la noul model AMG GT sunt insuficiente pentru a ne forma o impresie generală despre maşină, semn că la nivel global Mercedes-Benz a lucrat bine pentru a nu exista scurgeri de informaţii, fiind cunoscute doar lucrurile pe care aceştia doresc să fie aflate de către public.

Se ştie că va fi propulsat de un motor de 4.0 litri V8 twin-turbo ce produce 500 CP sau chiar mai mult. Greutatea este de aşteptat să fie scăzută cu ajutorul elementelor din aluminiu. Preţul se presupune că va fi în jurul a 100.000 $, în concurenţă directă cu Porsche 911.

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial interiorul noului AMG GT în timpul Salonului Auto de la New York, la începutul acestui an. Interiorul astfel prezentat reprezintă o evoluţie clară de la Mercedes-Benz SLS AMG.

După cum se poate observa în fotografii, AMG GT este “fratele” lui SLS AMG. Dacă va fi la fel de vândut şi de bine privit, rămâne de văzut.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2682 :: 17.79MB