No SSO cookie

Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania instruiesc soferii de camioane in tehnici de „eco-driving”. Programul de formare este destinat eficientizarii activitatii companiilor de transporturi din Romania.

 
 

Avand la baza platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei, Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania au incheiat un parteneriat care are in vedere pregatirea teoretica si practica a soferilor romani de camioane. Demersul are la baza experienta, cunostintele si personalul Mercedes-Benz Romania, specializat in domeniul instruirii si conducerii economice, reunite cu resursele profesionale materiale si organizatorice puse la dispozitie de UNTRR. Mai mult, parteneriatul reconfirma promisiunea Mercedes-Benz pentru perfectiune, responsabilitate si siguranta exemplara in conducere.

Cursurile de instruire au drept scop eficientizarea activitatilor companiilor de transport din Romania si a starii traficului rutier. Tema principala a sesiunilor de formare este axata pe imbunatatirea performantelor de conducere in vederea reducerii consumului de carburant si a perfectionarii soferilor de camioane. Asumarea tehnicilor de „eco-driving” ajuta la sporirea sigurantei in trafic, precum si la extinderea duratei de viata a autovehicului si reducerea semnificativa a stresului la volan.

In cadrul acestui program este instruit un numar maxim de 320 de cursanti din randul soferilor angajati ai membrilor UNTRR. Fiecare sesiune urmareste structura realizata de expertii Mercedes-Benz care pun la dispozitia participantilor materiale didactice - suport pentru probele practice. Cunostintele acumulate in urma pregatirii teoretice sunt aplicate la volanul unui camion din gama Actros sub supravegherea unui instructor din cadrul Mercedes-Benz Romania. De asemenea, fiecare sesiune dureaza intre 8 si 10 ore, iar numarul zillnic maxim de cursanti este de 12 soferi ai celor mai importante societati de transport rutier din Romania.

Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei, care reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing".

Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei cuprinde alaturi de acest parteneriat seria de interviuri Ghidul Excelentei si sectiunile TIFF 2010 si Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata oricand!. In plus, in perioada imediat urmatoare, aceasta platforma va fi extinsa prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz Romania le asociaza cu ideea de excelenta.

Povestea marcii Mercedes-Benz: pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate

Dintotdeauna, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovada pe parcursul timpului de excelenta. Mai mult, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.
Iar cele trei valori reprezinta impreuna promisiunea pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care si-au manifestat pasiunea pentru excelenta marcii germane. De asemenea, Mercedes-Benz a cultivat pe parcusul istoriei sale, care se confunda cu cea a automobilului, responsabilitatea prin inovatie, sustenabilitate si grija pentru partenerii sai.
Acum, Mercedes-Benz Romania a plecat in cautarea fireasca a excelentei si reuneste in cadrul „Mercedes-Benz: Ghidul Execelentei”.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3214 :: 17.87MB