No SSO cookie

Mercedes C63 AMG DR 520: Cel mai puternic C Klasse!

voteaza
(0/ 0)
Mercedes  C63 AMG DR 520: Cel mai puternic C Klasse!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia de performanta germana din Anglia a realizat o editie limitata bazata pe modelul C63 AMG.

 
 
Divizia sport a celor de la Mercedes a realizat un model deosebit bazat pe modelul C63 AMG. Numele acestei editii limitata este C63 AMG DR 520. Modelul de baza este dotat cu un propulsor de 460 CP, dar inginerii de la Brooklands, Anglia au ridicat puterea la 520 CP.

Noul pachet de imbunatatiri este disponibil atat pe versiune sedan, cat si pe cea combi. Datorita imbunatatirlor, modelul Mercedes C63 AMG DR 520 atinge 0-100 km/h in 4.1 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h. Pentru a putea opri in siguranta, Mercedes a dotat modelul C63 AMG cu un sistem imbunatatit de franare si cu anvelope speciale.

Culorile disponibile sunt negru si alb mat, iar interiorul este imbracat in piele si Alcantara de cea mai inalta calitate. Acest model va fi comercializat intr-un numar redus de 20 de unitati. Puternicul Mercedes C63 AMG este o editie limitata pentru Marea Britanie.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3383 :: 17.79MB