No SSO cookie

McLaren va lansa un nou hypercar in 2012

voteaza
(0/ 0)
McLaren va lansa un nou hypercar in 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

McLaren a declarat ca va lansa un nou hypercar bazat pe vechiul McLaren F1.

 
 
McLaren pregateste un nou hypercar, acesta va fi lansat in 2012 si va concura cu masini precum Bugatti Veyron Super Sport si SSC Aero. Initial se credea ca noul model va fi lansat abia in 2014. Cei de la McLaren nu au grabit productia unui hypercar pana acum deoarece s-au concentrat pe modelul McLaren MP 4 12C si comercializarea sa in intreaga lume.

Surse din interiorul companiei au declarat ca se lucreaza intens la dezvoltarea unui nou F1. Noul hypercar va revolutiona acest segment elitist. Noul model va fi realizat intr-un timp record pentru industria auto. Caroseria va fi realizata din fibra de carbon, iar design-ul va fi complet diferit fata de vechiul F1. S-ar putea totusi ca scaunul soferului sa fie pozitionat central ca si pe vechiul F1.

La fel ca si modelul lansat in 1992, noul McLaren F1 va fi caracterizat printr-o noua tehnologie de reducere a greutatii. Va beneficia de  asemenea si de un nou design de jante si de blocuri optice. Singura informatie sigura cu privire la propulsor este ca va fi amplasat central. Dupa lansarea noului hypercar, McLaren va lansa un model mai ieftin decat actualul MP 4 12C.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1488 :: 17.78MB