No SSO cookie

McLaren se imprumuta cu 50 milioane de euro pentru o noua fabrica

voteaza
(0/ 0)
McLaren se imprumuta cu 50 milioane de euro pentru o noua fabrica
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

McLaren a realizat un imprumut bancar de circa 50 de milioane de dolari pentru o noua fabrica si pe a rascumpara actiunile detinute de Mercedes la echipa de Formula 1.

 
 

McLaren a anuntat ca imprumutat 50 de milioane de euro pentru a-si construi noua facilitate de productie si pentru a rascumpara pachetul de actiuni detinut de Mercedes la echipa de Formula 1.


Circa 50 de milioane de euro din imprumutul obtinut la banca HSBC va fi folosit pentru noua fabrica de asamblare McLaren din Woking. Mai mult, din acesti bani McLaren va reusi sa cumpere de la Mercedes actiunile detinute la echipa de Formula 1.


McLaren a garantat imprumutul prin conturile sale bancare si proprietatile din Woking, locul cartierului genral al companie.


Robert Gherghe



 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1548 :: 17.85MB