No SSO cookie

McLaren F1 implineste 20 de ani

voteaza
(0/ 0)
McLaren F1 implineste 20 de ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

McLaren sarbatoreste implinirea a 20 de ani de la lansarea pe piata a primului sau model de serie: McLaren F1.

 
 

McLaren implineste 20 de ani de cand produce masini pentru sosea. Echipa de Formula 1 a luat decizia in 1988 sa se axeze si pe productia modelelor de serie si asa a aparut, doi ani mai tarziu, in martie 1990 supercarul McLaren F1.


La 20 de ani de la lansarea sa, McLaren F1 ramane cel mai rapid model cu motor natural aspirat din lume, o performanta incredibila pentru casa britanica. Mai mult, MclAren s-a remarcat in cei 20 de ani de cand produce masinid e sosea ca un pioner in aducerea componentelor din fibra de carbon in lumea auto.


Povestea a inceput in 1981, cand echipa de Formula 1 crea primul sasiu din fibra de carbon. Modelul McLaren F1 este propulsat de un V12 de 6.0 litri, de provenienta BMW, capabil sa dezvolte 680 de cai putere. McLaren a produs doar 5 exemplare acle acestei versiuni de top a modelului sau.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1693 :: 17.78MB