No SSO cookie

Mazrom a lansat la SAB cinci modele Mazda

voteaza
(0/ 0)
Mazrom a lansat la SAB cinci modele Mazda
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Mazrom Motors, reprezentant general al companiei General Mazda pentru Romania a prezentat publicului, in prima zi a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2001, cinci modele noi.
Pentru aceasta editie a tirgului, firma propune Mazda 323, in doua variante - cu patru si cu cinci usi. Masina poate fi achizitionata la pretul de 10.940 euro sau in leasing, incepind cu 117 euro/luna.

Mazda Xedos 9 a fost lansata sub sloganul "Luxul pe care ti-l poti permite". Este vorba despre o limuzina cu pretul de 24.010 euro, ce poate fi cumparata in leasing, cu un pret de pornire de 257 euro/luna.

Firma a mai prezentat la Salon si cel mai vindut roadster din lume: Mazda MX-5, achizitionat pina in prezent de peste 600.000 de cumparatori. Acest model, cu pretul de 14.660 euro, este un cabrio cu doua locuri. In leasing, poate fi cumparat cu minim 157 euro/luna.

Potentialilor cumparatori li s-a facut invitatia sa "accepte aventura cu o japoneza", achizitionind noul Mazda B 2500. Modelul este disponibil in doua variante: pick-up cu cabina alungita 4x4, cu 4 locuri si bena, sau pick-up cu cabina dubla 4x4, cu 5 locuri si bena. Cei care isi doresc acest model trebuie sa plateasca 11.350 euro sau 121 euro/luna, in cazul in care aleg plata in leasing.

"Mazda Tribute este o masina potrivita la orice drum. Este un model de teren, 4x4, cu pretul de 18.990 euro, sau 203 euro/luna, in varianta leasing", spune domnul Ionut Chirila, sales representative.

Perioada de finantare a leasingului este intre un an si patru ani, avansul solicitat este de 25% - 50% din valoarea masinii, iar valoarea reziduala reprezinta 20% din valoarea masinii.

 

Cuvinte cheie:
SAB | Mazda | MX-5 |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

pacat ca au disparut aceste modele din portofoliul mazdei

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1266 :: 17.76MB