No SSO cookie

Mazda3, primul loc in topul compactelor la JD Power

voteaza
(0/ 0)
Mazda3, primul loc in topul compactelor la JD Power
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda3 a reusit cel mai mare punctaj in studiul JD Power privind satisfactia clientilor din Germania.

 
 

Mazda3 s-a clasat pe primul loc intre cele mai importante modele compacte europene in urma ultimului studiu de satisfactie al consumatorilor realizat de institutul american JD Power.


In urma celui mai mare studiu de pe piata auto din Germania, Mazda3 a obtinut un punctaj de 85,6% la satisfactia generala a proprietarilor, devansand Mercedes A-Klasse cu 84,8% si Hyundai i30, care a obtinut 84%. Gradul de satisfactie al proprietarilor de masini din Germania a fost calculat pe baza raspunsurilor date in cadrul a patru categorii de intrebari - calitate/fiabilitate, gradul de atractie, costuri operationale si service. Toate categoriile au aceeasi importanta si impreuna formeaza Index-ul JD Power privind gradul de satisfactie al proprietarilor (CSI).

 

In clasamentul ce reflecta satisfactia posesorilor pentru brandurile auto, Mazda a obtinut un grad mediu de 83,1%, clasandu-se astfel in top patru din cele 25 de branduri si depasind inca o data, media obtinuta de industrie, de 81,3%.

 

Anul acesta studiul JD Power s-a bazat pe voturile a 16,500 de posesori germani de automobile care au fost rugati sa-si evalueze masinile, acestea avand o vechime medie de doi ani. Rezultatele tuturor categoriilor privind satisfactia proprietarilor, cele 25 de branduri si 102 modele vor fi publicate in detaliu in numarul german din iulie al revistei Auto Test ce va aparea pe 25 iunie.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2129 :: 22.17MB