No SSO cookie

Mazda prezinta noul concept Shinari

voteaza
(0/ 0)
Mazda prezinta noul concept Shinari
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda Shinari reflecta noua filosofie de design a marcii nipone, fiind practic primul pas al companiei nipone catre reinventarea ca brand.

 
 

Mazda a prezentat in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Milano noul concept Shinari, un coupe cu patru usi realizat in comun de centrele de design din SUA, Germania si Japonia.

Oficialii niponi sustin ca noul concept Shinari reflecta linia ideologica pe care se va inscrie Mazda in aria designului. Cu alte cuvinte, Mazda Shinari intruchipeaza noua filosofie de design a companiei nipone. Oficialii Mazda au declarat ca pe langa designul exterior, viitoarele modele Mazda vor aduce imbunatatiri la interior.


Mazda promite un nivel superior de calitate, unul care sa plaseze marca nipona in zona premium. Derek Jenkins, director de design Mazda in SUA, nu s-a ferit sa spuna ca marca japoneza vrea sa concureze cu Audi sau BMW.
Noul Mazda Shinari va fi prezentat publicului larg la salonul Auto de la Paris si reprezinta prima etapa a constructorului nipon in procesul de rebranduire.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Parca ii Tesla.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7983 :: 17.8MB