No SSO cookie

Maybach se desfiinteaza din 2013

voteaza
(0/ 0)
Maybach se desfiinteaza din 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lumea poate sa spuna adio celebrei masini

 
 

Dupa sapte ani de productie, Daimler urmeaza sa desfiinteze Maybach. In tot acest timp divizia de lux a companiei a reusit sa vanda doar 3000 de unitati iar astfel s-au inregistrat pierderi foarte mari. Ca sa va faceti o idee, compania a pierdut in jur de 500.000 de dolari per unitate vanduta.
Exista in trecut si posibilitatea unui parteneriat cu Aston Martin insa sefii de la Daimler au preferat sa inchida productia. Nimeni nu ii poate invinovati pentru aceasta decizie.
Pentru a compensa pierderea, modelele de lux vor fi produse de Mercedes-Benz fiind bazate pe modelele S-Class. Aceste modele isi vor face cel mai probabil aparitia prin 2013, in momentul in care Maybach nu va mai exista.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1511 :: 17.77MB