No SSO cookie

Matthias Mueller este noul CEO Porsche

voteaza
(0/ 0)
Matthias Mueller este noul CEO Porsche
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Matthias Mueller il va inlocui pe Michael Macht in functia de CEO a companiei Porsche.

 
 

Porsche a anuntat inlocuirea lui Michael Macht din functia de CEO al companiei cu Matthias Mueller (foto), fostul director de productie de la Volkswagen.


Noul CEO Porsche, in varsta de 57 de ani, mai detinea functii manageriale in cadrul Grupului VW. Macht este mentinut in cadrul grupului si va deveni membru al consiliului de administratie Volkswagen. Schimbarea va avea efect din luna octombrie  a acestui an.


Misiunea principala a noului CEO Porsche, Matthias Mueller, este cea de a integra marca germana de lux in grupul VW. Pentru a indeplini acest lucru, noul CEO Porsche se va folosi de experienta lui acumulata in cadrul mai multor marci aflate sub umbrela Volkswagen. De asemenea, Matthias Mueller va aduce un aer proaspat in oferta Porsche, prin lansarea unor noi produse cum ar putea fi si Porsche 918 hybrid.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1756 :: 22.17MB