No SSO cookie

Matiz a atins vânzari de 2.000 de unitati în luna mai

voteaza
(0/ 0)
Matiz a atins vânzari de 2.000 de unitati în luna mai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Daewoo Matiz a înregistrat vânzări record în luna mai, cu peste 2.000 de unităţi livrate, dintr-un total de 2.400 de automobile Daewoo comercializate pe ansamblul întregii luni, ceea ce reprezintă o majorare cu aproape 70% faţă de rezultatele înregistrate în aceeaşi lună a anului trecut, informează un comunicat al companiei.

 
 
[poza1s]Matiz continuă să fie lider pe piaţă în gama sa şi cel mai bine vândut model Daewoo, cumulând peste 5.400 de cereri de la începutul anului. Pe ansamblu, în primele cinci luni ale anului, Daewoo Automobile România a livrat 7.499 maşini, rezultat cu aproximativ 60% mai bun faţă de perioada similară de anul trecut. “Obiectivul nostru este să menţinem nivelul vânzărilor pentru a creşte, în acest fel, cota de piaţă a automobilelor Daewoo în Romania. În această idee, am pus în practică, în acest an, o nouă politică de marketing şi vînzări, adaptată ofertei de modele şi preţuri la cerintele clienţilor. Ca urmare, am reuşit sa obţinem rezultate bune până în prezent”, a declarat Ion Ion, vice-preşedintele companiei. [poza2s]Daewoo se va baza în continuare pe programele de cercetare continuă a pieţei, pe capacitatea de producţie şi flexibilitatea tehnologică a fabricii de la Craiova, la care se adaugă eforturile de menţinere a standardului de calitate şi operativitate în asigurarea livrărilor de maşini, piese de schimb şi operaţiuni de service. În acestă direcţie, compania desfăşoară, până la data de 12 iulie, o campanie promoţională, cu reduceri de preţuri cuprinse între 500 şi 1500 de euro, aplicabile modelelor Matiz, Cielo Executive, Nubira şi Tacuma.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1931 :: 22.15MB