No SSO cookie

Masinile Ford s-au vindut cel mai bine in luna septembrie

voteaza
(0/ 0)
Masinile Ford s-au vindut cel mai bine in luna septembrie
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
"Septembrie este luna cu cele mai mari vinzari Ford din acest an, iar tendinta este de crestere", a declarat pentru www.masini.ro, directorul PR al Romcar srl, Nina Bratfalean. Importatorul oficial al Ford pentru Romania a anuntat ca, in luna septembrie, a vindut 120 de automobile Ford, cu 18,8% mai multe fata de luna precedenta. Cele mai solicitate modele au fost Ford Focus (45 bucati), Ford Mondeo (25 bucati) si Ford Transit Kombi (22 bucati). Pe primele noua luni ale anului, Romcar a vindut 864 autovehicule Ford.

La Salonul Auto Bucuresti, Romcar a prezentat mai multe modele, accesorii si piese de schimb. "In prezent, exista cereri foarte mari pentru noul Ford Fiesta, iar motoarele TDCi disponibile in Romania la comanda pentru Focus si Mondeo au mare cautare in urma prezentarii acestora la tirg. Ford Mondeo ST 220, expus de catre Romcar la SAB, a fost vindut deja, iar prototipul Focus RS, va fi disponibil, incepind cu anul viitor, in Europa, in varianta de strada, in serie limitata. Interesul potentialilor clienti este conform previziunilor Ford", a mai precizat Nina Bratfalean.

Pentru anul 2001, firma Romcar si-a propus sa lanseze oficial pentru clienti noul Ford Fiesta si noua gama de motoare diesel cu rampa comuna, ultima tehnologie in industrie, implementata la cunoscutele modele Focus, Mondeo si la noul Ford Fiesta, si sa creasca numarul vinzarilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

o firma mare isi monitorizeaza previziunile pe cativa ani, iar celor de la ford le-au fost depasite aceste previziuni

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1403 :: 17.76MB