No SSO cookie

Masina de drifturi Toyota 86

voteaza
(0/ 0)
Masina de drifturi Toyota 86
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

HKS va concura in GP D1 Japonia – drifting competition

 
 

HKS, un renumit specialist motorsport, a lansat un nou video cu masina de curse Toyota 86 la care lucreaza si cu care va  participa in sezonul 2012, in Grand Prix  D1 Japonia, o competitie pentru drifturi pentru masini de productie.

In plus, compania japoneza  pregateste, de asemenea, si o serie de piese de tuning pentru modelul de productie Toyota 86.

HKS spune ca va folosi feedback-ul de la masina de curse pentru a dezvolta cele mai multe parti pentru 86, care va include upgrade-uri ECU, un nou sisteme de evacuare, modificari la compresor, pentru a mentiona doar cateva.

In afara de primul video, in care veti auzi doar sunetul motorului, va prezentam si un filmulet, ceva mai lung, cu masina de drifturi Toyota 86 D1.

Indiciul zilei (25.02.2012) este: Toyota
CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL ZILEI

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3719 :: 22.15MB