No SSO cookie

Masina care vine singura, cand este chemata

voteaza
(0/ 0)
Masina care vine singura, cand este chemata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un grup de inventatori germani au creat o masina care vine singura atunci cand este chemata de proprietar.

 
 
Cercetatorii germani afirma ca sunt la un pas de a definitiva proiectul unui vehicul care se poate autoconduce, fara a necesita aportul uman. Acestia au creat masina MadeInGermany, sau MIG. Proprietarul isi poate chema masina cu ajutorul unui smart phone, sau iPad, iar aceasta isi va autocalcula cea mai rapida si scurta ruta pentru a ajunge la destinatie, fara a avea nevoie de sofer.



Cu ajutorul unei retele de senzori, vehiculul isi autogenereaza o imagine 3D a mediului inconjurator, reusind astfel sa se deplaseze printre pietoni, alte vehicule, sau biciclisti. In cazul in care soferul nu are incredere in propria sa masina, poate prelua controlul cu ajutorul aceluiasi smart phone, sau a altui aparat mobil de comunicare.


Inginerii germani afirma ca aceasta masina va imbunatati lucrurile in situatia in care in familie exista o singura masina care trebuie impartita de catre mai multi membri ai ei, si de asemenea, ca existenta unei astfel de tehnologii ar putea reduce numarul de vehicule care se afla pe strazile unor megalopolisuri precum Berlinul, cu pana la 80%.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1520 :: 17.78MB