No SSO cookie

Marusia a lansat modelul F2

voteaza
(0/ 0)
Marusia a lansat modelul F2
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marrusia a lansat modelul F2, acesta este un SUV dotat cu cea mai noua tehnologie dezvoltata de producatorul rus.

 
 
Marussia este un producator rus de supermasini, acesta este cunoscut pentru modelele B1 si B2. Modelul B1 este dotat cu un V6 de 3.5 capabil sa dezvolte 420 CP.

Cel mai nou model a fost lansat in afara saloanelor auto. Oficialii Marussia au declarat ca au decis sa lanseze noul SUV intr-un cadru mai restrans datorita faptului ca aceasta este o masina bazata pe tehnologie, nu pe inovatii automobilistice. Noul SUV se numeste Marussia F2 si este un SUV sportiv si foarte practic din punct de vedere al tehnologiei. Spre deosebire de SUV-urile clasice, noul Marussia F2 are usile din spate glisante.

Oficialii Marrusia au declarat ca modelul F2 face posibila accesarea prin intermediul mobilului a tuturor informatiilor stocate pe computer sau chiar si internetul, toate acestea prin intermediul sistemului incorporat de wireless al masinii. Noul SUV este destinat fortelor de ordine si serviciilor de securitate, in special datorita accesului usor si tehnologiei din dotare.

Deocamdata nu avem informatii despre propulsoarele folosite pe noul SUV, dar cu siguranta ca producatorul rus de supermasini nu se va lasa mai prejos de asteptari.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2541 :: 22.11MB