No SSO cookie

Fanii Mario Kart 8 se vor juca cu modele Mercedes-Benz

voteaza
(0/ 0)
Fanii Mario Kart 8 se vor juca cu modele Mercedes-Benz
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fanii jocului Mario Kart 8 pentru Nintendo Wii U vor putea experimenta în cadrul jocului 3 noi autoturisme Mercedes-Benz

 
 

Fanii jocului Mario Kart 8 pentru Nintendo Wii U vor putea experimenta în cadrul jocului 3 noi autoturisme Mercedes-Benz: modelul GLA lansat în 2014, “Săgeata Argintie” W25 din 1934 şi modelul 300 SL Roadster din 1957. Colaborarea dintre Mercedes-Benz şi Nintendo a permis utilizarea pentru prima dată în jocul Mario Kart a unor automobile existente în lumea reală. Începând cu 27 august 2014, la 22 de ani după lansarea primei generaţii a legendarului joc Mario Kart, împătimiţii jocului vor putea să descarce cele trei automobile gratis de pe site-ul oficial iar în premieră va avea loc şi un concurs numit Cupa Mercedes-Benz, un tournament online în care jucătorii vor putea să concureze cu alţi utilizatori. Se pare că lansarea noilor maşini va avea loc în Japonia.

Acesta este un joc foarte bine vândut, cotând nu mai puţin de 100 milioane de unităţi vândute de la lansare, fiind unul dintre cele mai de succes jocuri de consolă. Lansat în anul 1992, anul acesta lansează cea de-a opta versiune în care personajul principal Mario este foarte popular.

Şi această nouă versiune urmează principiile jocului clasic, avându-l pe Mario în rolul pilotului care concurează pentru puncte pe diferite circuite şi ca o noutate, acesta poate învinge gravitaţia conducând pe pereţi şi chiar cu capul în jos. Din cele 32 de curse, 16 sunt complet noi, într-un joc putând participa maxim patru jucători.

În timp ce majoritatea patch-urilor pentru jocurile Nintendo deobicei rezolvă anumite bug-uri, patch-ul de la sfârşitul lui august are ca principal obiectiv adăugarea noilor autoturisme în joc.

„Jocurile video sunt foarte apreciate şi au o comunitate largă de utilizatori. Suntem deosebit de încântaţi de faptul că Mercedes este prima marcă de automobile care participă la acest joc cu maşini reale”, afirmă Jens Thiemer, director de comunicare al Mercedes-Benz.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1314 :: 17.78MB