No SSO cookie

Marca Lotus in Romania

voteaza
(0/ 0)
Marca Lotus in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Doi fosti piloti de Formula 1 la evenimentului de lansare a marcii Lotus in Romania!

 
 
Fostii piloti Lotus GP, Nigel Mansell si Martin Donnelly, vor fi prezenti  joi la inaugurarea showroom-ului Lotus din Otopeni, alaturi de Ion Bazac, presedintele Forza Rossa, de directorul de design al Lotus Cars, Donato Coco, si de membrii din top managementul  grupului de automobile britanic.


Nigel Mansell, campion mondial de Formula 1 in 1992 si Martin Donnelly, pilot al marcii britanice in 1990 au raspuns pozitiv la invitatia Forza Rossa care, incepand de joi, va deveni dealer exclusiv al Lotus Cars in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova.


Lotus si-a cladit reputatia prin succesul modelelor de serie dar mai ales prin spectaculoasele victorii si cele 7 titluri mondiale ale constructorilor in Formula 1. Unul din factorii de succes  a fost alegerea pilotilor si mai ales selectarea atenta a tinerelor talente, viitori campioni.


O alta surpriza a evenimentului de lansare a marcii de automobile Lotus in Romania, va fi si prezenta monopostului de Formula 1 Lotus Renault R31 ce va debuta in Campionatul Mondial cu ocazia Marelui Premiu al Australiei, pe 27 Martie. Cursa de la Bahrein, programata sa se desfasoare la inceputul lunii martie a fost anulata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2016 :: 22.18MB