No SSO cookie

Mai multe modele de masini sunt redenumite din cauza argoului folosit în diferite tari

voteaza
(0/ 0)
Mai multe modele de masini sunt redenumite din cauza argoului folosit în diferite tari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii reprezentanţei General Motors din Canada s-au văzut obligaţi să se gândească la un nou nume pentru ultimul model al mărcii Buick - LaCrosse, după ce au descoperit că această denumire reprezintă în argou termenul "masturbare".

 
 
[poza1s]Cei de la General Motors au afirmat că au fost luaţi prin surprindere când au aflat ca LaCrosse este un termen care desemnează masturbarea, folosit de tinerii vorbitori de franceză din Quebec. Din acest motiv, responsabilii de la GM au hotărât găsirea unui nou nume modelul LaCrosse de pe piata canadiană. Maşina va fi lansată la vânzare anul viitor şi va înlocui Buick-ul Regal. Recent şi Mitsubishi a trebuit să schimbe numele modelului Pajero în ţările vorbitoare de limbă spaniolă, unde în argou, acest cuvânt înseamnă tot masturbare. Şi modelul Fiera de la Toyota a stârnit dispute aprige în Puerto Rico, unde "fiera" se traduce prin "femeie bătrana şi urâtă". Nici Ford nu s-a bucurat de o primire foarte amabilă în Brazilia, unde modelul Pinto a suferit un răsunator eşec, din cauza faptului că în argoul limbii portugheze, "pinto" înseamnă "penis mic".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1635 :: 22.09MB