No SSO cookie

Lucruri esentiale, ori de cate ori pleci undeva cu masina

voteaza
(0/ 0)
Lucruri esentiale, ori de cate ori pleci undeva cu masina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De cele mai multe ori ne folosim automobilul pentru a merge la munca, la piata sau in vizita la prieteni. Sunt drumuri pe care le stim foarte bine si care nu ne solicita mult timp sau investitii foarte mari.

 
 

In momentul inc are decidem sa plecam intr-o excursie sau intr-o calatorie la sute de km de casa, lucrurile se schimba foarte tare. Daca in urma cu cativa ani, tot ceea ce puteam face era sa ne asiguram ca masina functioneaza bine, astazi, o calatorie poate sa fie pusa la punct in detaliu si se poate transforma intr-o reala distractie.

Iata, asdar, ce trebuie sa ai la indemana ori de cate ori pleci undeva cu masina

1. Un GPS auto. Cea mai mare inventie din domeniul auto este GPS-ul. Cu siguranta, soferii de astazi nu s-ar mai descurca prin orase necunoscute fara ajutorul urias al unui GPS. Este adevarat ca in fiecare localitate exista semne rutiere si exista localnici care isi cunosc locul de bastina, insa intrebarile pot sa insemne pierdere de timp iar semnele nu sunt intotdeauna vizibile. Un GPS auto de buna calitate te poate purta cu usurinta peste tot prin lume si elimina de tot riscul de a te rataci.

2. Un incarcator auto universal. Telefon, tableta, laptop sau aparat de ras electric, toate ne sunt utile si toate folosesc energia electrica pentru a functiona. Un incarcator universal pare a fi raspunsul corect la nevoia de energie.

3. O trusa de prim ajutor. Niciodata nu pleci la drum cu gandul ca se va intampla ceva. Exista momente nefaste, insa, in care te poti rani. Fie ca vorbim despre accidente auto sau despre accidente de alta natura, acestea iti pot pune viata in pericol. O trusa de prim ajutor este mai mult decat bine venita si poate sa reprezinte acel detaliu important intr-un moment de criza.

4. Paturi, saci de dormit si chiar si un cort. In Portbagajul oricarei masini trebuie sa isi gaseasca locul o patura, un sac de dormit ( sau mai multi) si chiar un cort. Intotdeauna, mai ales pe timp de iarna, exista riscul de inzapezire. De asemenea, o pana intr-o tara necunoscuta poate sa puna o multime de probleme. Niciodata nu stii cand te prinde noaptea in locuri necunoscute, unde nu exista hoteluri sau moteluri, asadar, astfel de elemente de confort pot fi mai mult decat bine venite.

5. Un generator manual de energie. Exista generatoare manuale de energie, care transforma energia mecanica in energie electrica. Se pot dovedi extrem de utile in momentul in care nu poti pleca dintr-un loc, te-ai ratacit si masina a ramas fara niciun strop de combustibil Este elementul care iti poate oferi suficienta energie pentru telefon, permitandu-ti sa chemi ajutor.

O calatorie cu masina poate sa fie extrem de interesanta si de placuta, atata vreme cat este pregatita cu atentie. In caz contrar, se poate transforma cu usurinta intr-un adevarat cosmar, lucru pe care cu siguranta nu il doresc nici cei pasionati de situatii extreme.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1475 :: 22.11MB