No SSO cookie

Luati bani si avionul catre Coreea: Hyundai Genesis Prada, editie limitata

voteaza
(0/ 0)
Luati bani si avionul catre Coreea: Hyundai Genesis Prada, editie limitata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai in colaborare cu celebra casa italiana de design Prada au anuntat o versiune limitata a modelului Genesis, destinata insa doar pietei asiatice. 

 
 

Dezvoltat pentru a fi cel mai luxos model fabricat vreodata de Hyundai, Genesis Prada va fi disponibil in trei variante de culoare exterioara (Black Nero, Blue Baltico si Brown Moro), cu accente de chrom inchis, antena “aripioara de rechin” si jante de 19 inch exclusive.

In interior, habitaclul este imbracat in piele “Saffiano”, are ornamente “piano black” si un sistem de infotainment si pentru locurile din spate.

Puterea va fi furnizata de un V8 de 5 litri ce produce 430 CP si 510 Nm, conectat la o transmisie automata cu opt rapoarte.

Productia lui Hyundai Genesis Prada Edition va fi limitata la 1.200 de unitati, majoritatea  acestora fiind pentru piata din Coreea de Sud. Vor exista insa si cateva unitati ce vor putea fi achizitionate si din China si din unele tari din Orientul Mijlociu.

Este a doua oara cand cele doua companii isi unesc eforturile pentru a oferi un automobil de lux, in martie 2009 fiind fabricate trei unitati Genesis Prada, un exemplar pentru muzeul Hyundai, iar  doua au fost vandute la o licitatie organizata in scopuri caritabile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1660 :: 22.11MB