No SSO cookie

Lotus Exige si Evora vor intineri

voteaza
(0/ 0)
Lotus Exige si Evora vor intineri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus are in vedere o serie de schimbari pentru modelele sale, incepand cu Exige si Evora.

 
 
Lotus planuieste o serie de schimbari la modelele existente pe piata, inclusiv un nou Exige si un Evora revizuit din toate aspectele, inainte de a supune tratamentului de intinerire si modeluL Esprit.


Dany Bahar, CEO Lotus, a dat de inteles ca ar fi posibila aparitia unui nou model Exige la Salonul Auto de la Geneva, dn martie, anul curent.


Surse dn interiorul companiei au confirmat ca Evora va primi un facelift in 2012, care include un habitaclu complet redesenat in ideea de a oferi mai multa calitate si functionalitate marita. De asemenea, ne putem astepta la mai multe variante derivate din recentul lansat Evora S.


Lotus a incredintat realizarea viitoarelor habitacle firmei germane CSI, care s-a mai ocupat si de interioarele din Audi R8, Mercedes SLS si Porsche Panamera.


Oficialii Lotus au mai dezvaluit si planurile companiei de a echipa noul Esprit cu o motorizare complet noua, un V8 realizat de uzinele de la Hethel, iar Elan si celelalte modele vor primi un nou V6.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2083 :: 22.17MB