No SSO cookie

Lotus aduce artileria grea la Paris

voteaza
(0/ 0)
Lotus aduce artileria grea la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus s-a pregatit serios pentru Salonul Auto de la Paris, unde va prezenta noile modele Esprit si Seven si doua concepte.

 
 

Lotus anunta o participare de gala la Salonul Auto de la Paris. Producatorul britanic de nisa se va infatisa in fata presei si a publicului cu noul Esprit, noul Seven si doua noi concepte construite pe baza unui sasiu (INDICIU) modular prezentat la Geneva.

Unul dintre concepte ar putea fi un coupe cu potential de roadster iar altul un soi de Panamera cu cinci usi. Cat despre noua linie de modele, se cunoaste ca Lotus Seven va avea o masa mult mai mare decat legendarul sau inaintas, urmand sa fie asamblat cel mai probabil in Spania.

In plus, Lotus Esprit, un model cu tractiune pe spate, va beneficia de un motor V8 montat central si de insertii din fibra de carbon.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1571 :: 17.78MB