No SSO cookie

Lorenzo se impune la Jerez pentru al doilea an consecutiv

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo se impune la Jerez pentru al doilea an consecutiv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jorge Lorenzo reuseste prima victorie a sezonului 2011 in Moto GP chiar pe teren propriu, pe circuitul de la Jerez, in timp ce un alt spaniol s-a clasat pe locul al doilea, Dani Pedrosa.

 
 
Campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo s-a impus in cursa de Moto GP de la Jerez, a doua din acest sezon, dupa o evolutie sigura si echilibrata in conditii atmosferice si de cursa extrem de dificile. Lorenzo a fost urmat de conationalul sau, Dani Pedrosa, in timp ce podiumul a fost completat de Nicky Hayden.

A fost o cursa cu extrem de multe evenimente si incidente, cei mai sifonati iesind de departe italianul Marco Simoncelli si australianul Casey Stoner. Astfel, primul era pe cale sa reuseasca prima sa victorie la clasa regina a campionatului mondial de motociclism viteza cand a trebuit sa abandoneze dupa o greseala de pilotaj, in timp ce Stoner, castigatorul primei curse a sezonului si cel care a plecat din pole-position la Jerez, a fost acrosat de Valentino Rossi si a fost si el obligat sa abandoneze prematur.

In ceea ce-l priveste pe Valentino Rossi, acesta a iesit si el destul de sifonat dupa incidentul cu Stoner, dar a reusit sa revina extraordinar si a incheiat cursa pe un meritoriu loc cinci. Diferenta dintre liderul etapei, Lorenzo, si restul plutonului a fost una semnificativa, Pedrosa incheind cursa la peste 19 secunde de invingator.

In conditiile unei curse cu cinci abandonuri, si-au facut loc in puncte si prezente mai insolite, niponul Hiroshi Aoyama reusind cel mai bun rezultat al carierei in Moto GP, dupa o clasare pe locul patru. Nici cehul Karel Abraham nu s-a lasat mai prejos, acesta reusind sa termine in puncte, pe locul sapte, doar a doua sa cursa in Moto GP.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2154 :: 22.18MB