No SSO cookie

Lorenzo pleaca din pole-position la Estoril

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo pleaca din pole-position la Estoril
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Locurile pe grila de start a Marelui Premiu de Moto GP al Portugaliei au fost decise dupa timpii obtinuti de piloti in antrenamente, in conditiile in care calificarile nu s-au putut disputa. Astfel, Lorenzo va pleca din pole-position, Hayden si Rossi urmandu-l.

 
 
Calificarile Marelui Premiu de Moto GP de la Estoril, din Portugalia, au fost anulate din cauza conditiilor atmosferice, iar ordinea in cursa a fost decisa dupa timpii combinati obtinuti in sesiunile de antrenamente.

La clasa Moto GP, spaniolul Jorge Lorenzo, liderul clasamentului general din acest an si virtual campion mondial la sfarsitul acestui sezon, va pleca primul in cursa. La clasa Moto 2, ungurul Gabor Talmacsi va fi primul pe linia de start, in timp ce la 125 cc Bradley Smith a obtinut cei mai buni timpi in antrenamente.

Lorenzo va fi urmat pe grila de la Moto GP de Nicky Hayden, de la Ducati si de Valentino Rossi, de la Fiat Yamaha. Din linia a doua vor pleca Casey Stoner, Ben Spies si Marco Melandri, in timp ce Dani Pedrosa, proaspat revenit in circuit, va pleca de-abia al doisprezecelea.

Conditiile atmosferice de sambata au fost extrem de nefavorabile, organizatorii incercand din rasputeri sa reprogrameze sesiunea de calificari in asa fel incat aceasta sa aiba loc intr-un final. Totusi, ploaia extrem de puternica, vantul furios si umiditatea excesiva de pe pista au facut imposibila desfasurarea unei sesiuni de calificari in conditii cat de cat decente, obligandu-i pe organizatori sa omologheze timpii cumulati din antrenamentele libere.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2208 :: 22.18MB