No SSO cookie

Lorenzo mandru, Rossi optimist dupa debutul sezonului de Moto GP

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo mandru, Rossi optimist dupa debutul sezonului de Moto GP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jorge Lorenzo a declarat ca este mandru de evolutia sa si a echipei sale in prima cursa de Moto GP a anului, in timp ce Valentino Rossi s-a declarat optimist in ceea ce priveste progresele pe care le poate inregistra echipa sa in 2011, in ciuda unei clasari modeste in Qatar.

 
 
Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre din Moto GP, s-a declarat mandru de evolutia sa si a motocicletei sale in cursa de debut a sezonului, desfasurata in Qatar. Ibericul a reusit sa ocupe pozitia secunda la finele acestei curse, dar a si condus o parte din aceasta.

Lorenzo a plecat in cursa din Qatar de pe pozitia a treia, a trecut pe primul loc pentru putin timp, dupa care a revenit pe trei, in spatele celor doi piloti de la Repsol Honda, Casey Stoner si Dani Pedrosa. Campionul mondial en-titre a facut apoi o cursa tactica excelenta, lasandu-i pe cei doi din fata sa se lupte pentru pozitia de lider si atacandu-l pe Dani Pedrosa in momentul in care acesta era cel mai vulnerabil.

'' Cred ca sunt mai mandru de acest podium decat am fost de multe victorii de cursa. '' a declarat Lorenzo, care a adaugat:
'' Sunt extrem de mandru atat de mine, cat si de echipa, aceasta muncind pentru a-mi oferi cea mai buna motocicleta posibila. ''

Un alt campion mondial, italianul Valentino Rossi, s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansele sale de a reusi performante bune in acest sezon, in ciuda unei clasari destul de modeste in prima cursa, de-abia pe locul sapte. '' In mod clar nu suntem aici pentru a obtine asemenea clasari mediocre, dar avem motive de optimism dupa aceasta cursa, incepand cu timpii, care au fost din ce in ce mai buni pe parcursul weekendului. ''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1770 :: 17.79MB