No SSO cookie

Lorenzo castiga si la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo castiga si la Valencia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jorge Lorenzo a obtinut victoria si in ultimul Mare Premiu al sezonului, cel din Valencia, fiind urmat de Casey Stoner si Valentino Rossi.

 
 
Spaniolul Jorge Lorenzo a incheiat sezonul 2010 de Moto GP in stil de mare campion, castigand si in Marele Premiu al Valenciei, cu toate ca titlul de campion mondial era obtinut de mult.

Lorenzo s-a impus la Valencia la capatul unei curse extrem de spectaculoase, presarata de numeroase depasiri la varf. Pe locul al doilea s-a clasat australianul Casey Stoner, cel care plecase din pole-position si care a condus o buna parte din cursa.

Pozitia a treia a podiumului a fost ocupata de fostul campion mondial Valentino Rossi, cel care a incheiat un sezon anevoios cu o evolutie cu suisuri si coborasuri. Astfel, italianul a plecat al patrulea de pe grila, iar dupa cateva tururi ajunsese pe locul opt. A urmat o cursa de recuperare extraordinara, ajungand la un moment dat chiar pe locul doi.

Rossi a fost urmat de Ben Spiess, Andrea Dovizioso si Marco Simoncelli si Dani Pedrosa. Cea mai mare dezamagire a Marelui Premiu al Valenciei a fost Nicky Hayden, acesta abandonand devreme in cursa dupa o greseala de pilotaj.

In clasamentul general, Jorge Lorenzo se impune cu un total de 383 de puncte, fiind urmat de Dani Pedrosa, cu 245 de puncte si de Valentino Rossi, cu 233 de puncte. Ben Spies a obtinut titlul de cel mai bun debutant, reusind cu un total de 176 de puncte sa se claseze pe locul sase la general.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1974 :: 22.11MB