No SSO cookie

Loeb ramane la Citroen cel putin pana in 2013

voteaza
(0/ 0)
Loeb ramane la Citroen cel putin pana in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Campionul mondial de raliuri Sebastien Loeb a semnat o prelungire a contractului sau cu Citroen si va ramane la echipa franceza cel putin pana in 2013.

 
 

Sebastien Loeb va mai ramane cel putin inca doi ani in Campionatul Mondial de Raliuri dupa ce a semnat o prelungire a contractului sau cu Citroen. Loeb, in varsta de 37 de ani, a inlaturat astfel speculatiile cum ca ar urma sa semneze un contract cu Volkswagen.

Septuplul campion mondial este aproape de obtinerea unui al optulea titlu. Cu toate acestea, existau zvonuri care spuneau ca Loeb se teme de concurenta cu Sebastien Ogier, pilotul secund Citroen, si ca ar prefera sa se transfere la Volkswagen, echipa care va concura in WRC din 2012.

Loeb a inlaturat insa orice speculatie si a declarat ca are in continuare mare incredere in Citroen, echipa pentru care concureaza inca de la debutul in WRC, in 1999. '' Odata cu venirea unor noi echipe in WRC, dar si odata cu noile schimbari de regulament care vor intra in vigoare din 2012, competitia va fi cu siguranta mai apriga. Cu toate acestea, imi doresc sa continui sa ma lupt pentru titluri si am toata increderea in Citroen, o echipa pe care o cunosc pe dinafara si in DS3 WRC, masina la a carei dezvoltare am contribuit.'' a declarat pilotul francez.

Si Frederic Banzet, managerul general Citroen, s-a declarat incantat de prelungirea de contract semnata de Loeb. '' Sebastien Loeb este un ambasador extraordinar al acestui sport, iar loialitatea lui fata de Citroen spune multe despre profesionalismul echipei noastre. Ne bucuram foarte mult ca a ales sa-si continue cariera alaturi de oamenii care l-au sprijinit inca de la debut si speram sa mai castige multe titluri de acum incolo. '' a declarat Banzet.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1722 :: 22.13MB