No SSO cookie

Loeb conduce Raliul Germaniei dupa prima zi

voteaza
(0/ 0)
Loeb conduce Raliul Germaniei dupa prima zi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Loeb conduce clasamentul provizoriu al Raliului Germaniei dupa o zi de competitii. Loeb este urmat de coechipierul si conationalul sau, Sebastien Ogier.

 
 

Pilotul francez Sebastien Loeb conduce Raliul Germaniei dupa ziua de vineri, o zi plina de evenimente si rasturnari de situatie. Loeb, cel care si-a prelungit recent contractul cu Citroen, este urmat indeaproape de coechipierul sau, tanarul Sebastien Ogier.

Finlandezul Mikko Hirvonen a inceput in forta ziua de vineri, castigand prima proba speciala a zilei. Totusi, acesta a fost nevoit sa cedeze conducerea rapid, cea de-a doua proba speciala desfasurandu-se in conditii de ploaie. Lucrurile au mers din rau in mai rau pentru pilotul Ford, acesta reusind totusi sa incheie ziua pe ultima pozitie a podiumului.

Distanta dintre Hirvonen si Loeb insa este una imensa, de peste un minut si 20 de secunde, ceea ce inseamna ca victoria din acest week-end se va disputa doar intre Loeb si Ogier. Cei doi au stat foarte aproape unul de altul pe toata durata zilei de vineri, iar diferenta de la sfarsitul acesteia este de putin sub opt secunde.

Spaniolul Dani Sordo, pilotul echipei Mini, este foarte aproape de cea mai buna performanta a sa din acest sezon, clasandu-se pe locul patru, in vreme ce al cincilea este Kris Meeke, cel de-al doilea pilot de la Mini. Norvegianul Petter Solberg este pe sase, urmat indeaproape de fratele sau mai in varsta, Henning Solberg.

Raliul Germaniei va continua sambata cu opt probe speciale, dintre care cea de-a patra si ultima vor fi extrem de importante, acestea fiind cele mai lungi din acest raliu, si se va incheia duminica, atunci cand sunt programate alte cinci probe speciale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1721 :: 22.11MB