No SSO cookie

Land Rover pregateste un nou model Range Rover

voteaza
(0/ 0)
Land Rover pregateste un nou model Range Rover
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Land Rover planuieste lansarea unui nou model Range Rover, acesta va completa spatiul dintre noul Evoque si Range Rover Sport.

 
 
La scurt timp dupa lansarea noului Range Rover Evoque, Land Rover a delcarat ca doreste sa lanseze un nou model. Acesta va umple spatiul dintre Evoque si noul Range Rover Sport. O sursa din interiorul companiei a declarat ca sefii Land Rover au fost incurajati de modul in care a fost primit noul Evoque, astfel ca doresc sa realizeze un nou model de nisa.

Noul Range Rover
va fi putin mai scump decat modelul Evoque, dar mai ieftin decat Range Rover-ul Sport. Cel din urma va deveni mai exclusivist dupa odata cu lansarea noii generatii. Land Rover nu s-a decis inca cu privire la noul model, dar primele informatii sugereaza faptul ca va fi un SUV cu sapte locuri.

Acesta va fi un model mai versatil in comparatie cu modelele actuale. Va imprumuta partea mecanica si design-ul noilor modele, iar propulsorul va fi optimizat pentru a reduce drastic consumul si emisiile de CO2. Grupul Jaguar-Land Rover este intr-un proces agresiv de dezvoltare. Tata doreste sa ofere o gama de modele cat mai variata, iar un nou Range Rover este doar primul pas.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1892 :: 17.78MB