No SSO cookie

Land Rover a prezentat noul Freelander facelift

voteaza
(0/ 0)
Land Rover a prezentat noul  Freelander facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Land Rover a oferit publicului primele informatii despre versiunea restilizata a modelului Freelander. Noul Freelander va intra pe piata incepand din luna septembrie.

 
 

Land Rover a prezentat astazi noul Freelander facelift. Versiunea restilizata a lui Land Rover Freelander va intra in vanzare luna viitoare si promite sa vina cu noi emisii de carboni mult mai mici.


Land Rover anunta imbunatiri la interior, un rafinament ridicat la capitoul design si performante imbunatite. Freelander facelift beneficiaza de un motor de 2.2 litri turbo-diesel revizuit disponibil in versiuni cu 148 de cai putere si 187 cai putere. Mai mult, noua motorizare intalneste normele de poluare Euro 5.


Versiunea de baza a noului Freelander beneficiaza de transmisie manuala cu 6 rapoarte, in timp ce versiunea cu putere superioara este disponibila cu transmisie automata. Land Rover a anuntat ca din ianuarie va fi disponibila o versiune noua, cu tractiune pe fata. Denumita Freelander eD4, noua varianta dispune de o greutate redusa, gratie renuntarii la sistemul 4x4, sistem start-stop, motorul 2.2 litri si 148 cai putere si consum redus.


Designul sufera modificari substantiale mai ales in partea frontala, unde intalnim o noua bara, care incorporeaza faruri de ceata, o noua grila frontala si blocuri optice revizuite. Acelasi tratament l-au primit si stopurile de lumini de pe spate. Imaginea generala este imbunatita cu oferta de jante din aliaj de 18 sau 19 inch.


Land Rover a ridicat standardele si la interior, unde a implementat instrumente noi, scaune cu o modularitate foarte buna si optional se poate recurge la tapiterie din piele. Pretul noului Land Rover Freelander pleaca de la 26.000 de euro in Marea Britanie.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9771 :: 17.81MB